Regionaal

Yes! Kinderopvang zet alle medewerkers in het zonnetje

Op donderdag 15 september 2022 is De dag van de Pedagogisch Medewerker. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Maar Yes! Kinderopvang pakt het dit jaar groter aan en zet alle medewerkers in het zonnetje! Want ook achter de schermen werken medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen. Onder het mom van de dag van de Yes!’er kregen alle medewerkers van Yes! Kinderopvang op donderdag 15 september een paar echte Yes! sokken als blijk van waardering. 

Dag van de Yes!’er 

Danielle, manager P&O bij Yes! Kinderopvang, legt uit hoe deze dag tot stand is gekomen. ‘Sinds 2002 is op iedere derde donderdag van september de Dag van de Pedagogisch Medewerker en ieder jaar zetten we onze pedagogisch medewerkers in het zonnetje. Maar dit jaar doen we het anders, want ook achter de schermen werken onze medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen op onze locaties. Daarom hebben we deze dag omgetoverd tot Dag van de Yes!’er!’ Met behulp van een eigen arbeidsfilosofie stimuleert Yes! haar medewerkers om lol te hebben #heblol, anderen en jezelf blij te maken #maakblij, aandacht te hebben voor het werk #benerbij en bewust je houding te kiezen #kiesjehouding.  Dat zit in de cultuur gebakken. ‘Daar horen leuke personeelsfeestjes bij, maar ook mooie gelegenheden om de medewerkers in het zonnetje te zetten, zoals tijdens de Dag van de Yes!’er. De medewerkers waren erg verrast en heel erg blij met deze blijk van waardering’, vertelt Danielle enthousiast.  

Kom werken bij Yes!

Voor pedagogisch medewerkers heeft Yes! Kinderopvang goed nieuws! Er zijn vacatures  voor pedagogisch medewerkers. En tijdelijk ontvangen nieuwe pedagogisch medewerkers een flinke bonus van € 1000,- netto (€ 500,- bij voortzetting dienstverband na proeftijd en € 500,- na verlenging eerste contract). Meld je vandaag nog aan op yeskinderopvang.nl/werken.html. Pedagogisch medewerkers die al bij Yes! Kinderopvang werken verdienen hetzelfde bedrag als ze een nieuwe pedagogisch medewerker aandragen!