Regionaal

Zinge!-MiniKids vinden kledingsponsor in Lotjes Lokjes

Ook de Zinge!-MiniKids hebben een nieuwe kledingsponsor gevonden. Lotjes Lokjes zal in ieder geval de komende twee jaar op de jassen van de jongste zanggroep van Zinge!, de Zinge!-MiniKids, te zien zijn. Lotjes Lokjes is daarmee de vijfde kledingsponsor voor het regionale jeugdpopkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

In Lotjes Lokjes hebben de Zinge!-MiniKids een perfect aansluitende sponsor gevonden. De online winkel levert de allerleukste haaraccessoires en kindersieraden voor kleine en grote meisjes. Bovendien is Lotte, de dochter van eigenaresse Marieke, één van de zangeressen van de zanggroep voor 4 tot 8-jarigen. Met deze nieuwe samenwerking tussen Lotjes Lokjes en Zinge! is de doelstelling om binnen korte tijd alle groepen te voorzien van mooie reiskleding bijna bereikt. Binnen afzienbare tijd verwachten we dat alle groepen voorzien zijn van een eigen kledingsponsor.

Zinge! laat in zijn optredens zien dat jeugd en popmuziek een hele goeie combinatie is. Om er niet alleen tijdens de optredens goed uit te zien, is nu ook begonnen met de reiskleding letterlijk van een modern jasje te voorzien. Deze samenwerking is dan ook de vijfde van een 7-tal samenwerkingen, waarbij het bedrijfsleven gevraagd wordt om te helpen de uitstraling naar buiten voor het regionale jeugdpopkoor verder te verbeteren. De bedoeling is dat binnen een paar maanden tijd alle 6 de groepen én de coaches van uniforme reiskleding wordt voorzien.

Draagt u Zinge! ook een warm hart (en jas) toe en ziet u een samenwerking zitten? Er worden nog sponsors gezocht. Neem dan contact op met Oscar Groenewout (oscar@zinge.nl).