Riddersportshow

Wekelijks wordt de Riddersportshow uitgezonden op zowel de zaterdag als de zondag. Daarnaast zijn er bij bijzondere sportactiviteiten, zoals extra uitzendingen rondom deze sportactiviteiten, wanneer dat mogelijk is.

In het wekelijkse programma kunnen de luisteraars de wedstrijdverslagen verwachten van de plaatselijke clubs. Als het nu gaat over voetbal, korfbal, handbal, honkbal of andere sporten of (individuele) sporters. Ze komen allemaal aan bod in de Riddersportshow.

Op zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur.
Op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Heeft u als sporter of als vereniging iets te melden, laat het ons weten via ons emailadres: sport@rtvridderkerk.nl of bel met de studio 0180-430777.

De eindredactie van de Riddersportshow is in handen van Hans Muntz.

De Riddersportshow is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers zowel op de zaterdag als de zondag, presentatoren en voor de techniek. Wilt u ons komen versterken? Stuur een mail naar sport@rtvridderkerk.nl of info@radioridderkerk.nl