Sport

50-plussers gezocht voor tennis

Iedereen wil toch gezond oud worden? Bij gezondheid hoort niet alleen goede voeding, maar natuurlijk ook bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen.

Facet Ridderkerk biedt op verschillende momenten in de week tennis aan, waarbij er gespeeld wordt op de schitterende banen van Reyerparc. Door coördinator Gerry van Riemsdijk worden er elke week andere teams gemaakt. U speelt dus elke week met en tegen iemand anders. Dit maakt het spelen leuk en afwisselend. De banen van Reyerparc hebben een zachtere ondergrond dan voorheen en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures. 

De organisatie is nog op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige spelers en vooral speelsters voor de dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur. Lijkt het u leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Jarenlange ervaring is niet belangrijk om deel te nemen, plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Er kan wekelijks getennist worden. Dus wilt u lekker bewegen met mensen van uw eigen leeftijd, dan bent u van harte welkom. Wilt u liever eerst kennismaken? Ook dit is geen probleem. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl