Sport

50-plussers gezocht voor tennis

Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Facet Ridderkerk biedt op verschillende momenten in de week tennis aan. Gespeeld wordt er op de schitterende banen van Reyerparc. Op dinsdag en op vrijdag zijn zij op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige spelers.

Door coördinator Gerry van Riemsdijk worden er elke week andere teams gemaakt. Je speelt dus elke week met en tegen iemand anders. Dit maakt het spelen erg leuk en afwisselend. Voor de dinsdagmiddag en vrijdagmiddag, beiden van 14:00 tot 15:00 uur, zoeken zij naast vaste spelers ook enkele invallers. Tijdens het winterseizoen wordt er gespeeld op de binnenbanen. Maar is het mooi weer dan kan er ook uitgeweken worden naar de buitenbanen.

Lijkt het u leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Jarenlange ervaring is niet belangrijk om deel te nemen, plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Dus wilt u lekker bewegen met mensen van uw eigen leeftijd dan bent u van harte welkom.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.