Sport

65-Plussers gezocht voor tennis

De coronamatregelen zijn versoepeld en er mag weer getennist worden. Zeker in deze tijd is beweging enorm belangrijk. Bij gezondheid hoort niet alleen goede voeding, maar natuurlijk ook bewegen. 

Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Facet biedt op verschillende momenten in de week tennis aan. Er wordt gespeeld op de schitterende buitenbanen van Reyerparc. Op de dinsdag- en vrijdagmiddag is Facet op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige speelsters en spelers. Beide dagen wordt er gespeeld van 14.00 tot 15.00 uur.

De mooie banen hebben een zachtere ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken. Heeft u enige ervaring? En lijkt het u leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk om deel te nemen, plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. 

Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus en in deze periode is er altijd plek voor invallers. Vanaf september kan er ook vast worden gespeeld. Dus wilt u lekker bewegen met mensen van uw eigen leeftijd, dan bent u van harte welkom. Wilt u liever eerst kennismaken? Ook dit is geen probleem. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per e-mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl