65-Plussers gezocht voor tennis

Onder bepaalde voorwaarden mag er weer getennist worden. Zeker in deze tijd is beweging enorm belangrijk. Bij gezondheid hoort niet alleen goede voeding, maar natuurlijk ook bewegen. Daarom biedt Facet Ridderkerk vanaf 1 juni weer op verschillende momenten in de week tennis aan voor senioren op de banen van Reyerparc.

“Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Nieuwe spelers of speelsters kunnen we altijd gebruiken, maar zeker voor de vrijdagochtend zijn wij op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige speelsters”, zegt Jesper Lagendijk motiverend. “De mooie banen hebben een zachtere ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures. Voor de vrijdagochtend van 09.00 – 10.00 uur zijn wij dringend op zoek naar versterking. Maar ook voor de dinsdag- en vrijdagmiddag, beide dagen van 14.00 – 15.00 uur, zoeken wij enkele nieuwe deelnemers.”

Heeft u enige ervaring? En lijkt het u leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk om deel te nemen, plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Er wordt wekelijks getennist. Normaal gesproken vindt de start van het zomerseizoen plaats in april. Door het Coronavirus is dit nu wat later.  Dus wilt u lekker bewegen met mensen van uw eigen leeftijd, dan bent u van harte welkom. Wilt u liever eerst kennismaken? Ook dit is geen probleem. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per e-mail jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl