Sport

Aanmelden voor Waalbosprestatieloop

Op zaterdag 21 september organiseert de Stichting Bezoekerscentrum Waalbos samen met IJsclub Rijsoord & Omstreken en de Kraaienrun de tweede editie van de Waalbosprestatieloop. Net als vorig jaar zal de Start en Finish plaatsvinden bij het Bezoekerscentrum de IJsvogel.

Kinderen (alle leeftijden) kunnen meedoen aan de loop over 1,8 kilometer. De start hiervan is om 12:00 uur. Volwassenen en oudere kinderen kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 kilometer. De start hiervan is om 13:00 uur.

Aanmelden voor de Waalbosprestatieloop kan via de website van het Bezoekerscentrum, maar eventueel ook nog op zaterdag 21 september op de locatie tussen 10:00 en 12:00 uur.

Het is net als vorig jaar een prestatieloop met handmatige tijdmeting door het prachtige Waalbos. Voor de eerste drie van iedere afstand zijn er leuke prijzen en voor iedereen is er een herinneringsmedaille.

Supporters, familieleden en toeschouwers zijn van harte welkom en in de IJsvogel wacht een lekkere traktatie. De Waalbosprestatieloop wordt mede mogelijk gemaakt door het WijkIdeeTeam Rijsoord.

Kom bij voorkeur op de fiets naar Bezoekerscentrum de IJsvogel, er is namelijk maar beperkte mogelijkheid tot het parkeren van auto’s. Als je met de auto komt parkeer dan op de parkeerplaats bij de ingang van het Waalbos en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.