Aanstelling hoofdtrainers RVVH Jeugd

De afgelopen periode is de Jeugdcommissie en Technisch Jeugdcommissie RVVH voor en achter de schermen druk bezig geweest met de invulling van het technische kader voor het seizoen 2021/2022. De jeugdafdeling moet een nog belangrijkere voedingsbodem worden om talent (met veel plezier) te ontwikkelen. Om dit te bewerkstelligen is de vereniging enorm blij met de huidige trainers, maar van tijd tot tijd is het ook mooi dat trainers “van buiten” interesse hebben om de jeugdteams van RVVH te trainen.

De Jeugdcommissie & Technisch Jeugdcommissie RVVH meldt dat de namen van de hoofdtrainers voor de JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 bekend zijn. Gesprekken tussen alle partijen hebben in de afgelopen weken geresulteerd in visie, plan van aanpak en ambitie op het gebied van de jeugdopleiding.

Brendon Tholenaars zal aankomend seizoen aan zijn vierde seizoen beginnen als hoofdtrainer van RVVH JO19-1. Brendon heeft de afgelopen seizoenen bewezen zowel spelers individueel beter te maken alsmede het team goed te laten presteren. Hij zal komend seizoen wederom geassisteerd worden door zijn broer Mitchell.

Tevens zal Brendon als Technisch Jeugdcoördinator Bovenbouw gaan functioneren en regelmatig overleg hebben met de Technisch Jeugdcommissie en de hoofdtrainers van JO17-1 en JO15-1. Doel is om de plan van aanpak en ambitie van de opleiding te bewaken en door te ontwikkelen.

Vially Mondo is dit seizoen begonnen als hoofdtrainer van RVVH JO17-1. Hij wordt daarbij geassisteerd door Nelson Bashir, speler van FC Den Bosch O21. Ondanks het nagenoeg competitieloze seizoen heeft Vially in zijn eerste seizoen bewezen een gedreven trainer te zijn die een spelersgroep geprikkeld en enthousiast kan houden en bovendien iedere speler heeft kunnen ontwikkelen tot een betere voetballer. Aankomend seizoen zal Vially wederom de trainer/coach zijn van JO17-1

Edu Bekker is vorig seizoen geslaagd voor zijn diploma UEFA C. Edu heeft bij de JC en TJC aangeven de volgende stap te willen zetten in zijn ontwikkeling als trainer/coach. Edu Bekker zal na jaren de jongste jeugd te hebben getraind en nu twee seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van JO13-1 de stap maken naar JO15-1.

Nigel van Galen en Bart de Vries (speler RVVH 3) zijn dit seizoen gezamenlijk hoofdtrainer van JO15-1. Via hun studie zullen ze aan het einde van het voetbalseizoen beide hun UEFA C diploma behaald hebben. Op school het theoretische deel en bij RVVH de praktijk. Nigel en Bart zullen het aankomende seizoen JO13-1 voor hun rekening gaan nemen.

Op dit moment zijn er ook nog gesprekken gaande betreft de invulling van de TJC onderbouw. Ook voor de jongste jeugd zal een plan van aanpak in de opleiding gevolgd gaan worden en doel is deze door te ontwikkelen.