Afscheidswedstrijd Robert Kooiman

Op zaterdag 5 januari 2019 zal om 14:00 uur de Nieuwjaarsreceptie worden gehouden in de kantine van RVVH. Iedereen die RVVH en haar leden een warm hart toedraagt is van harte welkom om in een gezellige sfeer elkaar het beste voor 2019 toe te wensen.

Na de nieuwjaarsreceptie zal later die middag om 17:00 uur de afscheidswedstrijd van “mister RVVH” Robert Kooiman gespeeld worden. De wedstrijd wordt gespeeld tussen twee elftallen van spelers waar Robert de afgelopen 17 (!) seizoenen mee heeft samengespeeld in het eerste elftal van RVVH.

De samenstelling van die teams is zodanig dat er een team is van spelers van de eerste acht jaar waar Robert mee speelde en een team van spelers van de laatste jaren. Robert zelf zal bij beide teams een helft meespelen. Vele spelers hebben inmiddels toegezegd graag aan deze wedstrijd te willen deelnemen en dat verdient Robert ook.

Het belooft een mooi weerzien te worden tussen al die spelers waarmee Robert in al die jaren deel uitmaakte van RVVH 1. Uiteraard hoopt RVVH op zoveel mogelijk supporters langs de lijn en na afloop in de kantine om hem na 670 wedstrijden in het eerste elftal zijn welverdiende afscheid te gunnen.

Foto: Wessel Dekker