Bolnes begint competitie in mineur

Binnen twee minuten maakt DRL 1-0. Stanley Muth denkt de bal met een achterwaartse hak te raken maar mist volledig en de spits van DRL is er als de kippen bij en schiet raak. Binnen 1 minuut maakt Ian Londt de 1-1. Robin Visser schiet te gehaast in waardoor de keeper van DRL in eerste instantie nog redding kan brengen. Maar in de rebound wordt goed ingeschoten.

Drie minuten later is het 2-1. Stanley Muth geeft een foute pass. Er wordt goed geanticipeerd door DRL, via Ronald Vrolijk vliegt de bal over keeper Hamstra. De 3-1 was een inschattingsfout van Ronald Vrolijk. Een speler van DRL kreeg hierdoor een geweldige schietkans, bedenkt zich niet en scoort de 3-1. Het duurde een kwartier voordat de 4-1 op de borden kwam. Ronald Vrolijk glijdt uit waarvan de DRL-aanvaller profiteert.

In de rust grijpt trainer Lopes in en maakt wisselingen waardoor Bolnes goed aan de 2e helft begint. Binnen 5 minuten maakt Jailson met een prachtig schot de 4-2. Helaas bleek de opleving van korte duur. Wederom verspeelt Ronald Vrolijk op knullige wijze de bal en weer weet DRL hiervan optimaal te profiteren en scoort de 5-2. Hierna geloofde Bolnes het wel en kon DRL zeer gemakkelijk uitlopen naar 8-2.

Zoals Bolnes voetbalde en voor Sinterklaas speelde in de achterhoede kan men zich opmaken voor een zwaar seizoen.