Sport

Bolnes laat twee gezichten zien tegen SDV

De beide teams begonnen voorzichtig aan deze wedstrijd en het aftasten duurde tot de 11 minuut. Toen kwam uit een prima voorzet van Derrel Lionahr, Rico Pires Leocadio alleen voor de keeper en hij rondde beheerst af 1 – 0.

Na deze treffer gooide SDV alle schroom van zich af en creëerde kans na kans maar ook door goed keeperswerk van Ozgur Cakir en een dosis geluk bleef de stand tot de 35e minuut gehandhaafd. De spits Regilio Seedorf kwam recht door de midden, zonder dat hij werd aangevallen, op keeper Cakir af die dit keer geen antwoord had en werd het 1 – 1. SDV verdiende in deze fase van wedstrijd misschien wel meer maar gelukkig voor Bolnes konden ze verdere schade tot de rust voorkomen.


Na rust een totaal ander Bolnes. Met in de hoofdrol Rico Pires Leocadio die steeds gevaarlijk door kwam. In de 55 minuut speelde hij beheerst Derrel Lionahr vrij voor de keeper en deze scoorde de 2 – 1. Daarmee leek wel of het verzet gebroken was want Bolnes was vanaf dat moment de baas op het veld. Maar het duurde nog tot 76e minuut voordat de 3 – 1 op de borden kwam. Pires Leocadio werd op links vrij gespeeld, hij zette voor en aan de andere kant kwam Robbin Visser aangestormd en nam de bal in 1 keer op de schoen en schoot ongelofelijk hard langs de verbouwereerde keeper van SDV de 3 – 1 binnen. In de 85e minuut was ook invaller Quenton Martis met een bekeken schot nog succesvol en trof doel 4 – 1. En dit was ook de eindstand.

Gezien de 2e helft zeker een verdiende overwinning, maar Bolnes zal volgende week tegen koploper CKC toch beide helften geconcentreerd moeten zijn.