Bolnes speelt voor vroege Sinterklaas

Zaterdagmiddag 03 november stond de thuiswedstrijd Bolnes – NOC Kralingen op het programma. Na de ongelukkig verloren wedstrijd van vorige week een kans om weer te herstellen.

Bolnes begon voortvarend want binnen 5 minuten hadden zij dan ook 2 mogelijkheden. In minuut 6 kwam als een duveltje uit een doosje NOC op voorsprong doordat de defensie van Bolnes niet adequaat ingreep 0 – 1. Na 12 minuten volgde een zondagsschot en dat plofte prachtig achter keeper Ozgur Cakir in de goal 0 – 2.

Tot de rust probeerde Bolnes probeerde van alles maar tot grote kansen kwam het niet.

In de rust heeft trainer Cesar da Lopes waarschijnlijk een donderspeech gehouden want Bolnes begon overdonderend en kregen daardoor genoeg kansen echter hield de uitblinkende keeper Wesley Wammerdam van NOC zijn goal schoon. Bolnes moest daarbij ook voor een andere uiterst gevaarlijke speler bij NOC, Luis Tavares Santon Ribeiro, uitkijken. Deze speler was een plaag voor de Bolnes defensie.

Toch kwam Bolnes op 1 – 2 door Willy de Kok die een bal uit een vrije trap inkopte. Bolnes voerde de druk op en Derrel Lionahr maakte de gelijkmaker 2 – 2.

Na een lange bal vanuit de defensie verkeek de totale verdediging van Bolnes inclusief de keeper, zich hierop en NOC scoorde 2 – 3.

Bolnes ging alles of niets spelen en kreeg hierdoor ook nog eens het deksel op de neus door de 2 – 4. In de laatste minuten maakte Derrel Lionahr nog 3 – 4 maar de resterende tijd was helaas te kort voor de gelijkmaker.