Bolnes zet zich te kijk

Afgelopen zaterdag speelde sv Bolnes uit tegen vv GOZ op sportpark de Erve in Mijnsheerenland.

Net als vorige week stond Bolnes binnen 5 minuten met 1 – 0 achter. Na een enorme verdedigingsfout van Martin Zaalman kon de spits van GOZ op een betrekkelijk eenvoudige wijze deze goal maken en moest Bolnes weer in de achtervolging. In de 20e minuut was het Derrel Lionahr die aan een rush begon en zeer eenvoudig 2 spelers uitspeelde en ook oud keeper van Bolnes Ryan Wemmers kansloos liet en zo de bal het net in schoof; 1 – 1. Bolnes was in de rest van de 1e helft duidelijk de betere ploeg dat resulteerde dan ook in genoeg kansen. Helaas schoot Derrel Lionahr de bal uit een fraaie aanval keihard op de paal en Jazzley John zag zijn soloactie in het zijnet belanden.

In de 2e helft werd de wedstrijd van een zeer bedenkelijk niveau onder de uiterst zwak leidende scheidrechter Schuitemaker. In de 55e minuut kreeg een speler van GOZ een rode kaart die totaal niet paste bij de overtreding en de wedstrijd. 2 Minuten later lag de bal in het netje bij Bolnes na weer eens een verdedigingsfout; 2 – 1.

Binnen 5 minuten kreeg Bolnes een strafschop die ook wel een geurtje had maar Jazzley John pakte het cadeautje prima uit en bracht de stand op 2 – 2.

In de 75e minuut kreeg GOZ een vrije trap, een meter of 3 buiten het strafschopgebied, die op fraaie wijze werd afgerond; 3 – 2. Dat was nog niet alles want ook de 4 – 2 kwam nog op de borden. Weer een vrije trap voor GOZ net buiten het beruchte gebied nu niet recht voor het doel maar op de punt. De muur wordt neergezet door Keeper Cakir maar die vergeet daarbij wel dat de lange hoek altijd voor hem dient te zijn.

Hierna ging Bolnes met de moed der wanhoop op zoek naar meer en ging eindelijk ook beter voetballen. Ze zette de 10 man van GOZ vast maar verder dan de 4 – 3 van Jazzley John komt Bolnes niet.

Trainer Lopes heeft nog genoeg te doen de komende weken. Volgende week begint de competitie en Bolnes is gelijk de eerste wedstrijd vrij.