Burgemeester Anny Attema opent Sportclub Trinity

Afgelopen zaterdag 4 juni 2022 was de officiële opening van Sportclub Trinity. De openingshandeling werd in bijzijn van klanten, leveranciers, vrienden en familie verricht door Olympisch turner Bart Deurloo en burgemeester Anny Attema.

In slechts een half jaar tijd is het bedrijfspand aan De Schans 5 van top tot teen gestript en verbouwd tot een hypermoderne gym waar vanaf heden personal training en bedrijfsfitness wordt gegeven. Naast dat er op twee verdiepingen de nieuwste fitnessapperatuur voor zowel cardio als kracht te vinden is, zijn er ook vier behandelruimten waar de fysiotherapeuten van NH Fysiotherapie mensen helpen met lichamelijke klachten.

Sportclub Trinity is opgericht door Sven van Looijen en John Stip. Beiden zijn al op jonge leeftijd begonnen met het werken aan een sportieve en gezonde levensstijl. Door de jaren heen is de kennis vergroot met het volgen van trainingen en opleidingen op het gebied van beweging en voeding. “Vanaf 2002 werk ik al in een sportschool als personal trainer. Vanaf 2005 ben ik daarnaast als zelfstandig ondernemer personal training gaan geven op verschillende locaties. Dat was bij mensen thuis, op het werk of in een van de vele sportscholen in de regio. Dat ik dat vanaf nu in een eigen gym kan doen is als een jongensdroom die uitkomt.” aldus medeoprichter Sven van Looijen. “We hebben beide een passie voor sporten en gezonde voeding. Hoe mooi is het dan dat twee vrienden de handen ineenslaan en deze jongensdroom verwezenlijken.” vervolgt John Stip.

Sven en John hebben elkaar jaren geleden ontmoet in een sportschool in Ridderkerk en sindsdien is er een hechte vriendschap ontstaan waar een sportieve en gezonde levensstijl als een rode draad doorheen loopt. In diezelfde sportschool was Niels Hagen als fysiotherapeut werkzaam. Niet veel later is Niels NH Fysiotherapie begonnen met een eigen praktijk in Zwijndrecht. Nu is daar de locatie De Schans 5 aan toegevoegd met vier praktijkruimten. In totaal werken er acht fysiotherapeuten bij NH Fysiotherapie.

“Bij NH Fysiotherapie hebben we als doel om patiënten, van jong tot oud, zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun blessure. Of het nu een rugklacht-, spierblessure- of een uitgebreid revalidatietraject van 9 maanden is, wij staan voor ze klaar.” vertelt Niels Hagen, die als fysiotherapeut namens NOCNSF (Team NL) aanwezig is geweest op de Olympische Spelen in Londen waar hij onder andere Epke Zonderland heeft begeleid. In 2016 is Niels namens NOCNSF actief geweest op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Hier heeft hij het mannen turnteam begeleid.

Met de combinatie van Sportclub Trinity en NH Fysiotherapie zit alle expertise onder één dak. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@trinitysports.nl of telefonisch via 0180-820350.

Een impressie van Sportclub Trinity is te vinden op www.trinitysports.nl en op sociale media. NH Fysiotherapie is te bereiken via info@nhfysiotherapie.nl of telefonisch via 078-73730407.