Sport

Cas Huijsdens en Lisa van Velzen Clubkampioen jeugd bij Oudelande

Niet geheel verrassend zijn Cas Huijsdens en Lisa van Velzen wederom kampioen geworden bij de clubkampioenschappen tennis bij d’Oudelande.

Huijsdens en van Velzen zijn al verschillende malen clubkampioen geweest in de oudste categorie en stonden zonder veel moeite wederom in de finale. In de finale had Cas Huijsdens het niet eens zo makkelijk tegen Kjell Boele. Boele gaf in beide sets goed tegenstand maar kon in de beslissende fase niet op tegen de harde slagen van Huijsdens (6-4 6-4).

Van links naar rechts: Kjell Boele en Cas Huijsdens

Van Velzen had alleen in de 2e set weerstand van Fleur Huijsdens. Huijsdens die haar eerste finale speelde op het hoogste niveau, kon na een verloren 1e set (1-6) goed bij blijven in de 2e set. Toch verloor ze deze set met 4-6. Voor van Velzen zal dit de laatste van haar 4 opeenvolgende overwinning zijn op het hoogste niveau, aangezien ze volgend jaar senior wordt.

In de jongste meisjes categorie werd Veerle Kooke kampioen. Zij won van Evy van Bockel. Bij de jongens was Jort Geleijnse winnaar. Geleijnse en Klee waren bij het open toernooi ook al grote rivalen. Toen won Klee. Bij dit toernooi was het Geleijnse die met de eerste prijs aan de haal ging.