Clubliefde bestaat bij SV Slikkerveer

Bij voetbalvereniging SV Slikkerveer ervaren ze in deze moeilijke corona periode heel veel clubliefde. Aan de ene kant staan diverse vrijwilligers klaar om de accommodatie te vernieuwen, aan de andere kant zijn er ook weer leden, die een geweldige bijdrage geven aan de club  Clubliefde bestaat duidelijk nog.

Afgelopen zaterdag 17 april werden er weer twee nieuwe kleedkamers officieel opgeleverd. De vrijwilligers Danny Noorlander, Mike van der Stel, Michel Smit, Arnold van den Dool, Leon Albregts en Edwin Kanters hebben in de afgelopen periode zeer hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. De twee nieuwe kleedkamers zijn gerealiseerd dankzij de sponsoring van Bert Heeselaars (kleedkamer 3) en de pupillen Ilay en Jahnoah Pieters, Luka de Gelder, Sepp en Lenn van de Rakt en Gijs Hofman (kleedkamer 4).

,,Hier zijn we heel erg blij mee, want dit is inderdaad de hoogste trede als het gaat om clubliefde. Onze vrijwilligers mogen inmiddels ook weer doorgaan met het opknappen van nog weer eens 2 kleedkamers, welke gesponsord gaan worden de Vrienden van Slikkerveer’’, licht voorzitter Rinus Hitzert toe.

Foto: Roelie ’t Jong