Dames A junioren Saturnus’72 kampioen

Met nog twee wedstrijden op het programma zijn de dames A junioren van Saturnus’72 kampioen geworden van de zaalkompetitie in de derde klas. 

Onder leiding van coach Bianca Noordhuizen heeft de ploeg, in een rechtstreekse confrontatie met Odis uit de Lier waar de enige nederlaag werd geleden, het kampioenschap binnen gehaald. Onder toeziend oog van een volle tribune was het een heel spannende eerste helft. De spanning was te snijden wat ook te zien was in het spel. Het was in die eerste helft dan ook niet mooi maar wel spannend. Twee aan elkaar gewaagde ploegen die uitkwamen bij een 9-7 rust.  

Deel twee was van een heel ander kaliber. Met een super keepende Danique in het doel lukte daarna bijna alles. Mooie snelle acties die regelmatig doel troffen. Saturnus was enorm gebrand op een goed resultaat. Uiteindelijk werd de eindstand zeer verdiend 23-12, een prima resultaat. De meiden zijn dan ook terecht kampioen. Na afloop kon Bianca Noordhuizen dan ook zeggen dat ze trots is op deze groep en blij was dat ze met deze meiden de uitdaging is aangegaan. Een groep waar Saturnus in de toekomst nog veel profijt van kan hebben.

Op de foto boven staan Danique, Lauranne, Julia, Britt Vlasblom, Britt van Geenen, Britt Muller, Melanie, Babette, Suzanne, Zoe, Natasja, Marlous en Daisy en coach Bianca Noordhuizen