Damescoach handbalsters wordt er grijs van

“Van dit soort wedstrijden wordt je gauw grijs”, was de eerste reactie na de gewonnen wedstrijd bij Westlandia. “Veertig minuten was het slecht, pas in de laatste 3 á 4 minuten konden we de winst alsnog naar ons toetrekken”.

“Helaas opnieuw een wedstrijd om gauw te vergeten. In zo’n wedstrijd kan je coachen tot je een ons weegt, maar de boodschap komt blijkbaar niet aan. We speelden niet ons eigen spel, we waren slordig en lieten het nog puntloze Westlandia 4 gewoon in de wedstrijd komen”, ergerde Muller zich na afloop. Tot aan de rust speelde Saturnus’72 een wedstrijd ver onder de maat. Hierdoor kon de thuisploeg ook een verrassende voorsprong nemen (14-12). Na de rust probeerde de ploeg zich te ontworstelen van de sluier die over het team lag. Dit duurde toch tot de 18e minuut van de tweede helft alvorens de ploeg voor het eerst naast Westlandia kwam via een mooie breack-out van Kirsten Heijboer 21-21). Daarna vocht de ploeg, niet mooi maar wel effectief, naar de overwinning. Kim Stam en Romy Muller brachten de stand uiteindelijk op 23-25.

“Dit moet zondag, als koploper Forehote op bezoek komt, echt anders. Doen we dit niet, dan zullen we in eigen huis worden afgedroogd, iets dat we uiteraard willen/moeten voorkomen en ben ik op mijn dertigste al grijs”, gaf Muller uw verslaggever nog mee.  

Foto: Ruud de Jong