Dilettant – sv Bolnes: 4 – 3

Bolnes begon sterk aan de wedstrijd en zette Dilettant gelijk onder druk. Na een schitterende aanval over 3 schuiven kwam Eric alleen voor de keeper te staan Helaas werd en niet te missen kans door Eric Aslanyan om zeep geholpen door op de keeper te schieten. Na een kwartier spelen kwam Bolnes verdiend op voorsprong. Na een solo van Gianni Lopes werd hij rond 20 meter neergelegd. Jailson Dos Santos schoot de toegekende vrijetrap in 1 keer binnen. Dilettant probeerde weer vol de aanval te zoeken maar Bolnes bleef zonder problemen overeind. Na een half uur viel toch de gelijkmaker na een scrimmage in de zestien meter van Bolnes. Bolnes zocht weer volop de aanval na de gelijkmaker en weer was het Eric Aslanyan die alleen voor de keeper de bal overschoot. RUSTSTAND 1-1.

Na rust bleef Bolnes de betere voetballende ploeg en dit resulteerde in de 1-2 voor Bolnes door Rick Visser die met een pass van 60 meter door Gianni Lopes alleen voor de keeper werd gezet. Jailson Dos Santos liet de kans om de wedstrijd te beslissen liggen. Oog in oog met de keeper schoot ook hij de bal op de keeper. Hierna was Bolnes, mede door de wissels, het spoor bijster. Dilettant liep binnen 10 minuten uit naar 4-2. Door niet op te letten bij een snel genomen vrije trap 2-2, door slecht te verdedigen 3-2 en door een vrije trap die onder de muur doorgaat naar 4-2. Bolnes had nog een kwartier om de schade te herstellen en trok vol in de aanval. Dit resulteerde in de 4-3 van Quinten Martin uit een hoekschop. Bolnes ging op jacht naar de gelijkmaker en was daar ook heel dichtbij. Lionel Soe-Agnie kopte een prima voorzet net naast de verkeerde kant van de paal. Een gelijkspel was terecht geweest zeker omdat Bolnes over de hele wedstrijd de betere voetballende ploeg was en de meeste kansen creëerde. Al met al een tevreden trainer.