Sport

Docent seniorensport gezocht

Facet Ridderkerk is op zoek naar een enthousiaste docent voor het volwassenen- en seniorensportprogramma. 

Welzijnsorganisatie Facet Ridderkerk biedt verschillende beweegactiviteiten aan voor volwassenen en senioren. In bijna alle wijken van Ridderkerk worden lessen zoals yoga, dans, sport en spel, conditiegym en seniorenfit aangeboden. 

Op woensdagavond is er een beweegles in de gymzaal aan de Van den Broekstraat. Deze les die plaatsvindt van 19.00 – 20.00 uur bestaat uit 14 deelnemers, voornamelijk vrouwen. Het is een leuke en enthousiaste groep die graag met elkaar wilt blijven bewegen. Voor deze groep zoekt Facet een docent. Je komt niet in dienst van Facet maar gaat wel een overeenkomst aan. 

Naast deze les biedt Facet nog ongeveer 35 andere lessen per week aan. De mogelijkheid is er om bij uitval ook als invaller aan de slag te gaan. De vergoeding is conform de landelijke beroepsvereniging. Lijkt het je leuk om deze les te geven? Heb je affiniteit met volwassenen en vind je sporten en bewegen belangrijk? Neem dan contact op met Jesper Lagendijk via jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl of bel 0180 – 432 350.