Sport

Drie spelers keren terug bij Slikkerveer

Ondanks de hectische en onduidelijke periode voor de voetbalverenigingen, is Slikkerveer achter de schermen druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2020/2021.

De technische commissie heeft al diverse gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers en is druk bezig met het versterken van de selectie. Met Damion Janssen, Ryan van Dongen en Djamillo Bechoe keren drie oude bekende terug op het Sliknest.

Damion Janssen
De aanvoerder van vorig seizoen vertrok afgelopen zomer nog naar Zwijndrecht, om zijn geluk te gaan beproeven bij zaterdag tweedeklasser VV Pelikaan. Voor Janssen waren de plannen voor komend seizoen dan ook meteen duidelijk: Hij wilde terug naar Slikkerveer. “Slikkerveer voelt voor mij altijd goed en vertrouwd. Gelukkig verliepen de gesprekken met trainer André Stafleu erg snel en goed”, zegt de lange en fysiek sterke middenvelder.

Ryan van Dongen
Ryan zette op jonge leeftijd zijn voetstappen op het Sliknest. Hij speelde in de F, E en D voor hij in 2011 naar Sparta Rotterdam vertrok. Daar hoopte hij op een profcarrière, maar helaas is het daar niet van gekomen. Inmiddels speelde Ryan alweer een paar jaar in Ridderkerk bij RVVH. Nu keert de 20-jarige middenvelder terug bij de club waar voor hem alles begon. Ryan kan, na broers Mike en Steven, de derde uit het gezin worden die in het eerste van Slikkerveer speelt.

Djamillo Bechoe
Djamillo speelde eerder in diverse selectie elftallen van de jeugd van Slikkerveer. De linksback keert nu na avonturen bij het eerste elftal van IJVV de Zwervers en het tweede elftal van Heinenoord weer terug bij Slikkerveer.

Met deze versterkingen keren er drie speler uit de eigen jeugdafdeling terug. Hierdoor begint de selectie voor het seizoen 2020/2021, het seizoen waarin Slikkerveer het 100-jarig jubileum viert, goed vorm te krijgen. Trainer André Stafleu is erg blij met de toevoegingen aan zijn selectie. ,,We proberen de selectie zoveel mogelijk intact te houden, waar we de ploeg kunnen versterken doen we dat wel’’, besluit Stafleu. 

Foto: Roelie ’t Jong