Dubbel succes voor Ribad

Met overtuiging heeft het 3e team van de Badmintonvereniging Ribad het kampioenschap binnengehaald in de 5e divisie. Het team bestaande uit heren Marcel Verdel, Erwin Driessen en Jeffrey Wolters en dames Chayenne Ophoff, Nancy Tadey en Rianne van Mameren heeft dit seizoen de concurrentie het nakijken gegeven.

Door de goede sfeer en het badminton plezier binnen het team werd met 13 keer winst en 1 gelijkspel het kampioenschap bereikt en is promotie naar de 4e divisie een feit.

Het 1e team van Ribad heeft tot de laatste wedstrijd met de concurrentie moeten strijden om het definitieve kampioenschap. Het team stond er goed voor en in de laatste wedstrijd kon de genadeklap uitgedeeld worden. Met elkaar diende men van de 8 partijen er minimaal 4 winnend af te sluiten. Vooraf een prima te behalen doel maar na 4 partijen was de stand 2-2 en bleek er toch nog werk aan de winkel.

Met het binnenhalen van nog 2 single partijen kon de champagne ontkurkt worden en was het kampioenschap en daarmee promotie naar de 2e divisie veilig gesteld.

Foto: Team 3 | Ribad