Sport

Eerste overwinning HBM Dakbedekking/Taveri

Na drie eerdere nederlagen hebben de tafeltennissers van HBM/Taveri afgelopen zaterdag eindelijk de eerste zege van het seizoen behaald. In Zwijndrecht werd de streekderby tegen Shot ’65 met het kleinst mogelijk verschil van 4-6 gewonnen.

De zege was zeker welkom daar de Ridderkerkers zich in de onderste regionen van de ranglijst bevonden en Shot ’65 wordt gezien als een van de voornaamste degradatatiekandidaten.

Patrick Weijers wist zich goed te herstellen van zijn zeldzame puntloze score van een week eerder en zette met een hattrick de formatie uit Ridderkerk op het goede spoor. Hans Stapels, solide als altijd, was goed voor twee overwinningen in het enkelspel. Robert Beenes wist zijn eerste partij deze competitie in de wacht te slepen.

Door de uiterst belangrijke overwinning heeft HBM/Taveri weer wat lucht en mag het stiekem weer omhoog kijken. Komende vrijdagavond komt middenmoter HTTV uit den Haag in Ridderkerk op bezoek. Bij winst komen de Ridderkerkers weer in de buurt van een positie die recht geeft op het spelen van de play-offs.