Sport

Elf spelers blijven aan de Vlasstraat

Net als bij andere verenigingen vinden er bij V.V. Rijsoord momenteel gesprekken plaats met de huidige spelersgroep om van elkaar te horen wat de plannen voor het komende seizoen zijn. De technische commissie is in ieder geval verheugd dat de volgende spelers hun toezegging hebben gedaan om ook komend seizoen actief te zijn en blijven aan de Vlasstraat:

Casper Gerritse, Youri Haasdijk, Kevin Versteeg, Timo Versteeg, Sander Oudijn, Stefan Havelaar, Jari Bendt, Everlon Zimmerman, Damian Muller, Danny Haasdijk en Niek Meijer.

Ondanks het moeilijke seizoen vindt de vereniging het juist belangrijk om de huidige, jonge, spelersgroep zoveel als mogelijk in tact te houden en daar lijken zij in samenspraak met de technische staf en de spelersgroep in te slagen.

Van een aantal spelers hoopt V.V. Rijsoord komende weken te vernemen wat hun plannen zijn, zodat zij weten hoe de selectie er in het nieuwe seizoen onder leiding van Johan Versluis uit gaat zien en op welke posities er uitgekeken kan worden naar uitbreiding van de selectie.