Sport

Everton Pires Tavares keert terug bij RVVH

De selectie van RVVH voor komend seizoen 2021-2022 was al enige tijd rond. Toch is er zo vlak voor het sluiten van de markt nog een mutatie te vermelden.

RVVH middenvelder Jordi Mosmans ziet namelijk een lang gekoesterde wens in vervulling gaan doordat hij goedkeuring heeft gekregen om na een proefweek definitief te mogen aansluiten bij de commando’s. Dat betekent dat hij per eind augustus gaat starten aan zijn opleiding hiervoor. Daarmee komt voor hem een (voorlopig?) einde aan zijn carrière als selectievoetballer bij de Ridderkerkers. RVVH betreurt dat, maar respecteert uiteraard zijn besluit en gunt hem deze kans van harte.

Daar waar de ene middenvelder stopt, is er een vervangende middenvelder vastgelegd die hem komt vervangen. En niet de minste ook. RVVH weet zich voor komend seizoen weer verzekerd van de voetbalkunsten van niemand minder dan Everton Pires Tavares. De 30-jarige technisch vaardige Tavares maakte reeds eerder furore bij RVVH en was er mede met twee belangrijke goals verantwoordelijk voor dat RVVH zich in 2015 plaatste voor de Topklasse. Dat was de grote zaterdagclubs niet ontgaan en na een verblijf van drie jaar bij Kozakken Boys en nog eens twee en een half jaar bij SV Spakenburg, tussendoor speelde hij bij Omonia Aradippou(Cyprus), kiest hij dus nu voor zijn oude liefde.

RVVH dankt Jordi voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes! Everton wordt veel plezier en succes toegewenst bij zijn heroptreden in Hercules.