Sport

Finaledag Nationale Diabetes Challenge

Na een regenachtige finaleweek vertrok zaterdag 28 september een volle bus met deelnemers en vijf praktijkondersteuners naar Den Haag voor de laatste kilometers van de Nationale Diabetes Challenge

Alle deelnemers werden verrast met een rugzakje van Zorggroep Ridderkerk met daarin een lunch. De wandeling startte helaas met regen, maar gelukkig klaarde het op en samen met een paar duizend andere deelnemers is er heerlijk gewandeld. Een groot aantal van de Ridderkerkse deelnemers liep 5 km, een aantal 10 km en een vijftal zelfs 20 km. Iedereen was enthousiast over de gezellige dag en een groot aantal mensen heeft het voornemen volgend jaar weer mee te doen. Deelnemers kunnen ook de hele winter door wandelen. Op maandagavond wordt er 10 km gewandeld en op woensdagavond 5 km. Ook mensen die niet meededen aan de Nationale Diabetes Challenge maar die wel geïnteresseerd zijn kunnen meelopen.

Neem voor meer informatie contact op met uw praktijkondersteuner of neem contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.