Sport

Finaledag VoetbalRijnmond Cup bij sv Slikkerveer

De finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal aanstaande zaterdag 16 juni plaatsvinden bij sv Slikkerveer in Ridderkerk. Op het schitterende complex in Ridderkerk worden op 16 juni de 16 finales van het grootste regionale toernooi van Nederland georganiseerd. Op het complex liggen onder andere twee kunstgrasvelden. Die velden zijn aan de kantinezijde voorzien van een tribune en het complex voldoet daarnaast aan alle voorwaarden die de organisatie voor ogen heeft.

De hoofdfinale om de Palace Casino Cup tussen Excelsior Maassluis en Smitshoek zal om 16:00 worden afgetrapt. De vrouwenfinale kent een Ridderkerks tintje, want daarin staan de dames van RVVH om 13.45 uur tegenover SSS. De 15 duels worden gespeeld tussen de beste ploegen uit elke categorie. De toegang op het complex van Slikkerveer is de gehele dag gratis.
De finales van de VoetbalRijnmond Cup zullen elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt,” stelt organisatielid Michel Feenstra. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moeten elk jaar aan een andere vereniging worden gegund. Slikkerveer is daarmee de opvolger van Barendrecht, sv Charlois, Brielle en Smitshoek, die de eerdere finaledagen organiseerden. Eerdere edities, waren een compleet voetbalfeest. Op 16 juni hopen wij wederom op een groot aantal spectaculaire finales.”

Slikkerveer is blij de finale naar Ridderkerk te halen. Uiteraard hopen wij op een mooie finaledag op ons complex met veel verschillende winnaars. Wij als Slikkerveer gaan in ieder geval de finalisten zo goed mogelijk ontvangen en ze een mooie dag bieden. We hopen dat het een prachtige voetbaldag wordt op ons complex.” stelt bestuurslid Ruud Naaijkens. “Onze vereniging groeit de laatste jaren flink door, zowel op prestatief als recreatief niveau. Met de komst van een dergelijke finaledag willen wij ons ook naar de buitenwereld presenteren.”