Finales VoetbalRijnmond Cup op 6 juni bij RVVH

De finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal komend seizoen plaatsvinden bij RVVH. Op het schitterende complex in Ridderkerk, waar vier velden worden gebruikt en twee pupillenvelden worden ingezet, worden op maandag 6 juni de finales van het grootste regionale toernooi van Nederland georganiseerd.

Op het complex liggen twee kunstgrasvelden en twee natuurgrasvelden. Daarnaast zijn er ook drie speciale pupillenvelden aangelegd de afgelopen jaren. Het complex voldoet daardoor aan alle voorwaarden die de organisatie voor ogen heeft.

De finales van de VoetbalRijnmond Cup zullen elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt”, stelt organisatielid Michel Feenstra. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moeten elk jaar aan een andere vereniging worden gegund. RVVH is daarmee de opvolger van Poortugaal, Barendrecht, sv Charlois, Brielle, Smitshoek en Slikkerveer, die de eerdere finaledagen organiseerden. Eerdere edities waren een compleet voetbalfeest. Op 6 juni hopen wij wederom op een groot aantal spectaculaire finales.”