Sport

Finaleweekend bij tv d’Oudelande

Aankomend weekend gaat het finaleweekend van start van het HSP open bij tennisvereniging d’Oudelande in Ridderkerk. Grote kanshebber voor de eerste plaats is Christiaan Lindeman. De nr. 165 van Nederland heeft de eerste ronde een bye in een deelnemersveld van 8.

De als 2e geplaatste Lars Hordijk is als e geplaatst in deze lijst. Deze nr. 190 van Nederland heeft geen makkelijke route naar de finale. Hordijk mag het direct opnemen tegen voormalig winnaar Daniel Lingsveld. Dat belooft een mooi weekend te worden in de sterke herenenkel 3 categorie.

Bij de dames zijn in de categorie 3 helaas minder inschrijvingen. Agda van Huet zal het in de finale opnemen tegen Sharon Veldhoven. In de 4 categorie doen echter wel veel speelsters mee. In deze categorie is een lijst van 16 deelnemers bereikt.

Ook spelers en speelsters van Oudelande zijn goed vertegenwoordigd in het toernooi. Helaas is dit wel in de hogere categorieën, al zal er ook op de lagere niveaus voldoende spektakel te zien zijn.

Komend weekend begint het finaleweekend met een spetterend optreden van DJ Eddie4tune waarna op zaterdag en zondag de halve finales en finales plaats zullen vinden. Het park is het gehele weekend geopend voor alle belangstellenden.