Sport

Frenoflex hoofdsponsor van sv Slikkerveer

Waar er sinds mei 2012 een tweetal hoofdsponsors aan de voetbalvereniging sv Slikkerveer waren verbonden, daar is met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 alleen Frenoflex Kunststofvloeren B.V. hoofdsponsor van de club uit het Reijerpark.

,,Wij zijn verschrikkelijk blij met onze hoofdsponsor Frenoflex Kunststofvloeren B.V., waarvan de eigenaren de broers Ron en Danny Noorlander zijn. Als pupil zijn ze al aan deze mooie vereniging verbonden, hebben allebei het eerste elftal gehaald en hebben het daarin zelfs aanvoerder geschopt. Daarnaast zijn het gewoon twee kanjers, die ook het Slikkerveer-virus weer hebben doorgegeven aan hun kinderen, want zij staan nu ook zelf weer als leider en trainer op het veld met de teams van hun kinderen. Dat alleen al is geweldig, maar ook zijn ze vanaf 2012 hoofdsponsor van de club en dat in een economisch moeilijke tijd, dat is echt cruciaal voor de continuïteit van onze vereniging’’, vertelt voorzitter Joop van Ettinger.

,,Vanaf 2012 werd het hoofdsponsorschap gedeeld met HCA Project Support, dat ook al zo’n geweldig clubband heeft. Helaas moest HCA voor dit nieuwe seizoen even pas op de plaats maken qua sponsoring, maar zijn we ook heel erg blij met de sponsoring in de afgelopen jaren en de betrokkenheid bij de vereniging, want zonder die familie- en vriendenband is het lastig voor een familievereniging als dat wij zijn om onze club een mooie en trotse club te laten zijn’’, vervolgt Joop van Ettinger.

Naast sponsor van de vereniging en actief op het voetbalveld, want daarnaast wordt door Danny en Ron ook nog ‘gewoon’ gevoetbald bij de veteranen en is Frenoflex Kunststofvloeren B.V. ook zeer druk in de weer met het grondig en compleet vernieuwen van de oudste kleedkamers.

,,Met ons bedrijf richten we ons op kunststof vloerafwerking en betonbescherming. Voor wat betreft de kunststof vloerafwerking kun je dan denken aan balkon- en galerijvloeren, parkeergarages, gietvloeren en grind- en marmertapijt. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in industriële vloeren, waarin we een breed scala aan vloersystemen kunnen maken en ook complete renovaties pakken we aan, zoals betonreparatie, schilderwerk, etc..
Maar we praten de volgende keer wel verder, ik moet nu eerste even naar de jongens op het veld toe’’, geeft Ron Noorlander met een knipoog aan, dat dergelijke interviews als deze van hem niet zo nodig hoeven.