Geen beker vervolg Saturnus dames

Woensdagavond stonden de dames van Saturnus in de eigenhal oog in oog met D.I.O.S. uit Den Hoorn. Deze tweedeklasser doet momenteel mee voor het kampioenschap in de parallel klasse (2e klas) waar Saturnus moeite heeft met handhaving.

Net als zondag was de start prima, scherp en snel. Het initiatief was voor de Ridderkerkers, 2-0 in de 4e minuut, maar het vervolg voor de rust opnieuw matig (2-3). D.I.O.S. nam het initiatief over en kwam eenvoudig op 4-7. Tussen de 15e en 23e minuut was Saturnus weer helemaal terug in de wedstrijd. De ploeg liet weten te kunnen handballen. Het werd 8-8, maar op voorsprong kwam de ploeg niet. Het afmaken van kansen haperde. Na de rust (9-12) ging het gelijk op, het leek er zelfs op dat er opnieuw mogelijkheden waren, maar pech (paal en lat) verhinderde dit. Waar Saturnus niet scoorde deed D.I.O.S. dit wel. Uiteindelijk ging de winst met 14-20 naar de gasten.

Zondag wacht in Berkel (11.15 uur) het sterke T.O.G.B. (3e).