Sport

Geslaagd Open Mosseltoernooi bij RLTC

Afgelopen zaterdag 29 oktober 2022 is het Open Mosseltoernooi bij RLTC in Bolnes gespeeld. Dit is eendaags toernooi waar ook deelnemers van buiten de vereniging aan kunnen deelnemen. Het deelnemersveld bestond dan ook uit een mix van eigen leden en spelers van buiten de vereniging. Er waren spelers die de moeite hadden genomen om vanuit Enschede en Enkhuizen aan het toernooi deel te nemen. Gelukkig was het weer uitstekend om te tennissen.

Om het toernooi niet te laten uitlopen werd er op tijd gespeeld. Dit gaf extra spanning aan de wedstrijden, om het hele uur werd er gebeld. De stand op dat moment was de uitslag van de wedstrijd. Om 18.00 uur ging de bel voor de laatste keer en kon de eindstand worden opgemaakt. Hieronder de winnaars in de verschillende catogorien:

DE Melanie Spelde
DD Annemarie ter Heijne/Luce Zoontjes
HE Junior Mensah
HD Joris Koster/Denny Smit
GD Ruud en Fabienne de Werk

Na de prijsuitreiking werd er voor de spelers en supporters onbeperkt mosselen of patat met stoofvlees geserveerd. De feestavond met levende muziek van de Hammends, een zangduo van leden van RLTC, was ouderwets gezellig compleet met dans, polonaises en verrassende gastoptredens. 

RLTC gaat volgend jaar zeker weer een aantal van deze eendaags toernooien organiseren.