Handballers gaan alweer verder

Zaterdagavond 4 januari gaan de handbalsters van Saturnus’72 en de mannen van Drechtsteden weer verder met de handbalcompetitie. Tevens voor de club een mooie gelegenheid om elkaar tijdens een alternatieve nieuwjaarsreceptie alle goeds toe te wensen. Voor het hoofdprogramma spelen alle jeugdteams ook thuis in de eigen hal. Het programma begint zaterdag om 15.00 uur.

Bij de Saturnus’72 dames komt D.I.O.S. komt op bezoek (19.00 uur). Opnieuw een sterke tegenstander. De nummer twee van de competitie heeft voorlopig nog maar één nederlaag te slikken gekregen bij koploper Foreholte!. Saturnus’72 staat inmiddels op plek 4 met 10 punten uit 8 wedstrijden.

Donderdag 9 januari om 19.30 uur volgt een bekerwedstrijd tegen Schipluiden 2. Het eerste van deze vereniging zit in de zaalcompetitie bij Saturnus’72. Het tweede speelt een klasse lager, maar dat is geen garantie dat de volgende ronde wordt gehaald. Er moet eerst hard voor worden gewerkt.

De mannen van Drechtsteden ontmoeten het gerenommeerde KRAS/Volendam 3. In het dorp aan de dijk werd deze tegenstander nog verslagen, maar daarna hebben ze weinig punten meer laten liggen. Met 14 punten uit de eerste 11 wedstrijden staan zij nu op plek 3. De thuisploeg volgt op plaats 6 met 11 punten. Aanvang van deze wedstrijd is 20.30 uur.