Sport

Handballers hebben een baalwedstrijd

Zaterdagavond was Stefan Soeteman na afloop van de wedstrijd Gemini – Drechtsteden duidelijk. “Deze wedstrijd valt eigenlijk niet te evalueren. Slechte wedstrijd die we ruim met 37-20 hebben verloren”.

Na 3 sterke optredens kan de wedstrijd analyse van deze wedstrijd kort zijn. De ploeg was veel te lief voor de aanvallers van de Zoetermeerse tegenstander. Aanvallend waren de plannen onduidelijk, oftewel het ontbrak aan een vooropgezet aanvalsplan. De schoten van afstand werden regelmatig eenvoudig afgevangen waardoor weer snel balverlies optrad. Op alle fronten faalde de ploeg die het zonder Vincent Du Buisson moest doen. Drechtsteden probeerde op alle manieren de bakens te verzetten, maar dit lukte geen moment. Tot overmaat van ramp liep Hugo Wolthuis ook nog tegen een rode kaart aan. Soeteman; We hebben een sterke verdediging met twee goede keepers, aanvallend ook altijd goed op dreef, maar in deze wedstrijd was alles iets (gechargeerd!) minder. Enorm balen dus”.

Zondag kan het geschonden blazoen worden hersteld met een uitwedstrijd bij Saturnus Leiden. Een ploeg die de Drechtstedelingen inmiddels op de ranglijst zijn gepasseerd. Een mooie gelegenheid voor eerherstel.

Foto: Ruud de Jong