Handballertjes Saturnus’72 weer het veld op

Vanaf maandag 11 mei gaat de jeugd van Saturnus’72 weer het veld op voor trainingen. Naast de eigen jeugd zijn op maandag en donderdag ook introducés welkom.

Vanuit het NHV (Nederlands Handbal Verbond), de gemeente Ridderkerk en Facet zijn richtlijnen ontvangen. Aan de hand hiervan zijn regels opgesteld die erop gericht zijn dat de jeugd zo veilig mogelijk kan trainen, maar ook dat trainers dit zo veilig mogelijk kunnen doen. De leden zijn uitgebreid hiervan op de hoogte gesteld. De belangrijkste regels: 

Als je verkouden bent (neusverkoudheid), hoest, koorts hebt of benauwd bent, blijf je THUIS en mag je NIET sporten. 

Als iemand binnen het gezin koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwd is, blijf je ook THUIS en mag je NIET sporten. Pas als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten. 

Er is aparte regelgeving voor de D, E en F jeugd (t/m 12 jaar) en B jeugd (13-18 jaar). Ook niet leden zijn welkom op deze trainingen. Hiervoor dien je je wel aan te melden op info@Saturnus’72.nl. Vervolgens kan de club je op de hoogte brengen van de aanvullende regels zoals het wegbrengen en ophalen.