Handbalsters Drechtsteden onderuit

Ondanks een goede wedstrijd gingen de dames van Drechtsteden zondag toch onderuit. Het samenwerkingsverband van Conventus (Zwijndrecht) en Saturnus’72 (Ridderkerk) moest haar meerderheid erkennen in D.W.S.

Trainer Bart Keijzer was na afloop toch tevreden over het vertoonde spel. “Er is nog wel wat op aan te merken, slordig en onnodig balverlies, maar de opgaande lijn in spel en beleving zit er in. Ook waren we zondag niet scherp aan de wedstrijd begonnen en keken we snel tegen een achterstand aan. Bij rust hadden we dit terug gebracht tot 9-11”, analyseerde Keijzer de eerste helft na afloop. Het tweede deel van de wedstrijd was een leuke gelijk opgaande wedstrijd. Toch moest na afloop een 18-23 eindstand door scheidsrechter Wim van Pelt op het wedstrijdformulier worden vermeld. “Zoals ik al eerder vertelde waren we slordig en wisselde we mooie aanvallen af met onnodig balverlies, wat tegen de Schiedammers gelijk werd afgestraft”.  Bij Drechtsteden vielen de junioren Zoë van Bockel en Zarja van Ruiven zeer verdienstelijk in. 

Zondag wacht koploper Stompwijk’92 in Leidschendam om 13.10 uur op de ploeg uit de Drechtsteden. De aanvang is iets later dan afgelopen zondag (10.00 uur) waardoor de ploeg scherp aan de wedstrijd kan beginnen.

Foto: Kees Streefkerk