Handbaltopper wordt zaterdag ingelast

De handbal topper tussen de heren van Drechtsteden en De Meeuwen, die zaterdag 12 februari 2022 werd afgelast, wordt zaterdag ingehaald. Na overleg tussen beide teams en het Handbalverbond is besloten deze wedstrijd zaterdag 5 maart 2022 in te halen. Om 19.30 uur wordt er in de Reyerhal op het Reyerpark gestart.

De wedstrijd in de Hoofdklasse C gaat tussen twee teams die momenteel het minst aantal verliespunten hebben. In de kopgroep zijn momenteel grote verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden.

  1. HMS/Achiiles 1         01-18
  2. De Meeuwen 1         08-15
  3. Drechtsteden 1        08-14
  4. D.W.S. 2                     10-14
  5. Gemini 1                    09-11

Drechtsteden heeft één keer verloren en wel in de uitwedstrijd bij De Meeuwen (23-19). Tijdens deze wedstrijd mochten geen klevende middelen worden gebruikt, iets wat in het handbal meestal gebruikelijk is. De Meeuwen verloor een punt in een uitwedstrijd bij Gemini (22-22). Aangezien er nog veel wedstrijden te spelen zijn zal deze wedstrijd niet cruciaal zijn, maar kan toch worden gezien als een topper van twee teams die aanspraak willen en kunnen maken op een goede eindklassering.

Drechtsteden trainer Lazar Popov zal er alles aan doen om met zijn team de punten in Ridderkerk te houden. De toegang voor deze wedstrijd is gratis.