Handbalvereniging Saturnus’72 is 50 jaar en is op zoek naar oude bekenden

In februari 2022 was de handbalvereniging Saturnus’72 alweer 50 jaar oud. Een mijlpaal om bij stil te staan. Een virus zorgde ervoor dat er geen festiviteiten gehouden konden worden. Maar de vereniging wil deze mijlpaal alsnog vieren met al die mensen die op de één of andere wijze met de handbalvereniging te maken hebben gehad. Vrijdag 24 juni 2022 is het clubhuis op het Reyerpark vanaf 19.30 uur open voor een reünie. 

In die 50 jaar zijn er heel wat mensen lid geweest van de handbalclub uit Ridderkerk of hebben er op één of andere wijze veel mee te maken gehad. Helaas zijn een aantal van deze mensen uit het oog verloren. Daarom wil de vereniging via zoveel mogelijk kanalen proberen de mensen van weleer te achterhalen en het feestje mee te vieren.

Saturnus’72 zoekt daarom oudleden, sponsors en mensen die veel met de club te maken hadden. Laat weten of u op vrijdagavond 24 juni 2022 aanwezig wil/kan zijn door een e-mail te sturen aan het adres jubileum@saturnus72.nl

Saturnus’72 werkt momenteel innig samen met de handbalverenigingen Conventus uit Zwijndrecht en D.E.S.’72 uit Papendrecht. Onder de naam Drechtsteden komen diverse teams uit in de wedstrijdsport of bij de recreanten. 

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan kunt u dit ook via dit mailadres aan de vereniging laten weten.