Sport

HBM Dakbedekking/Taveri begint play-downs met remise

De tafeltennissers van HBM/Taveri zijn de play-downs in de hoofdklase begonnen begonnen met een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde HTTV uit den Haag. Een jong getalenteerd team dat de play-offs op een haar na miste.

Net als in de thuiswedstrijd eerder in het seizoen wist Patrick Weijers een hattrick te scoren. Hans Stapels wist daar een zege in het enkelspel aan toe te voegen. Robert Beenes bleef met lege handen in het enkelspel al had hij wel een aandeel in het dubbelspel. Dit leverde een sterke overwinning op voor het koppel Beenes/Weijers.

Doordat de andere wedstrijd in de playdowns tussen Shot ’65 uit Zwijndrecht en Taveba uit Barendrecht eveneens eindigde in een remise blijft de strijd tegen degradatie nog altijd ongemeen spannend. Met nog twee wedstrijden te gaan staat HBM/Taveri net boven de degradatiestreep met slechts twee punten voorsprong op Shot ’65 wat komende vrijdag in Ridderkerk op bezoek komt. Met een zege kan HBM/Taveri een belangrijke stap zetten om volgend seizoen ook op dit niveau uit te mogen komen.