HBM Dakbedekking/Taveri verliest van koploper

De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben afgelopen vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen de ongeslagen koploper VVV de huid duur verkocht. Waar de sterke formatie uit Leidschendam tot nu toe elke wedstrijd met ruime cijfers wist te winnen, hielden de Ridderkerkers met slechts het minimale verschil van 4-6 heel knap de schade beperkt.

De thuisclub nam door overwinningen van Hans Stapels en Patrick Weijers zelfs brutaal met 2-0 de leiding. En bij een 4-3 voorsprong (na een tweede zege van de weer als vanouds spelende Weijers en een mooie winstpartij van Robert Beenes) leek een stunt in de maak. Het slotakkoord was echter voor de lijstaanvoerder die de laatste drie partijen in winst om wist te zetten en er alsnog met de winst vandoor ging. Ondanks de nederlaag staat HBM/Taveri, precies halverwege de competitie, nog steviger op de derde plaats en krijgt het de komende week de kans zich nog verder omhoog te werken als er liefst twee westrijden tegen laagvliegers op het programma staan.

Donderdag komt hekkensluiter Taveba uit Barendrecht op bezoek alvorens de Ridderkerkers vrijdag in Hazerswoude in aktie komen tegen Avanti. Een team waar het in de thuiswedstrijd eenvoudig van wist te winnen.