Sport

Heerjansdam bezorgt RVVH nieuwe nederlaag

RVVH zit duidelijk in een mindere fase. Ook de derby tegen Heerjansdam leverde geen winst op. Integendeel zelfs, de Dammers zegevierden met 2-1. RVVH opende slecht met veel onrust in de verdediging en veel onnodig balverlies. Het resultaat was er naar. Na ruim een half uur stond het 2-0 door goals van Antonio Ilic en Gert Jan Plaizier. RVVH kwam bij de eerste de beste mogelijkheid terug in de wedstrijd. Everton Pires Tavares rondde een knappe aanval over rechts af, 2-1 wat ook de ruststand werd. 

De controle die RVVH na de aansluitingstreffer op de wedstrijd kreeg zette zich in deel twee, na weer een moeizame start, wel door. RVVH drong aan maar gek genoeg met weinig echt grote kansen alleen invaller Gazar Dermedjan raakte snoeihard de paal na een knappe aanname en controle. RVVH moest achterin wel degelijk alert blijven op de tegenaanvallen van de thuisclub, maar die konden, soms met wat kunst- en vliegwerk, wel worden verijdeld. Gescoord werd er echter niet meer waardoor de verdiende gelijkmaker uitbleef en RVVH weer puntenverlies leed.

Heerjansdam – RVVH 2-1 (2-1)

21. Ilic 1-0
33. Plaizier 2-0
38. Pires Tavares 2-1 

Scheidsrechter: M. Spoon
Gele kaarten: Niamut (RVVH) en Homan (Heerjansdam)

Opstelling RVVH:
Elkhuizen, El Koubai, Boers, Steketee, Dragon, Niamut, Dos Santos (74. Van Barneveldt), Ajarai (67. De Witte), Pires Tavares (74. Karaca), Buist (25. Dermedjan) en Stolk.

Door Theo Leenheer