Heren Saturnus’72 onder maat

Na afloop zou een teleurgestelde André van den Bosch over zijn ploeg zeggen; “onder de maat, te weinig bedreven, geen hars en lastige scheidsrechters”. De wedstrijd bij Leidsche Rijn ging dan ook met 29-23 verloren. Door deze nederlaag zakt de ploeg naar de vijfde plaats (16 punten) op ruime afstand van koploper Ventura (22 punten). Positief is wel dat de ploegen van 2 tot en met 6 op maar enkele punten van elkaar staan.

Over de wedstrijd valt niet veel te vertellen. Onder de maat en te weinig bedreven zegt genoeg. Geen hars kan gebeuren, in de meeste zalen mag met dit klevende middel worden gespeeld, voor Saturnus wel even wennen. De scheidsrechters waren niet op de hand van de Ridderkerkers maar ook hier moet je boven staan. Zowel de basis spelers als de wisselbank konden het verschil voor elkaar niet maken.

Wesley Tarmond

Positief was wel het optreden van junior Wesley Tarmond die zijn doelpuntjes gewoon kon meepakken. “Gauw vergeten en op naar Zaterdag”. Dan komt S.V.ORION/G.S.C. op bezoek (20.25 uur) uit Zeeland. Deze ploeg staat troosteloos op de laatste plaats. Een mooie gelegenheid om het geschonden blazoen op te halen, maar waak voor een zepperd.