Sport

HSP open tennistoernooi van start

Na het jeugdtoernooi van tennisvereniging d ’Oudelande zijn nu de senioren aan de beurt voor hun open tennistoernooi.

Tot een van de titelfavorieten voor de sterkste categorie mag dit jaar Maarten Zwanen worden gerekend. Zwanen was 2 jaar geleden al winnaar van dit toernooi in de 3 categorie en gaat dit jaar opnieuw een poging wagen om de titel te pakken. Zwanen krijgt in deze categorie concurrentie van Lars Hordijk en Karol van der Linden. De nr. 190 en 205 van Nederland zullen Zwanen het vuur aan de schenen leggen.

Ook in de minder sterke klassen is het open toernooi van Oudelande leuk om te bekijken. Hoewel deze wedstrijden qua kwaliteit misschien niet het hoogste niveau hebben, wordt dit qua spanning regelmatig gecompenseerd.
Het toernooi zal de gehele week druk worden bezocht door zowel de fanatieke als gezelligheidsspelers waardoor het toernooi in de lagere categorieën (regionale top), als de hogere categorieën (beginnende tennissers) de lijsten goed gevuld zullen zijn. Gedurende de week zullen er naast het tennisspel, allerlei evenementen worden georganiseerd. Zo vindt er op dinsdagavond een haringparty plaats waar naast de tennispartijen ook kan worden genoten van een heerlijk maatje haring. Op vrijdag 29 juni zal een feestavond worden gegeven met top-dj Eddie4tune.

Tennisbanen van d'Oudelande
Tennisbanen van d’Oudelande

Het HSP open tennistoernooi zal van 23 juni t/m 1 juli 2018 worden gehouden bij tennisvereniging d ‘Oudelande aan de Oosterparkweg.

Iedereen is dan ook welkom om een kijkje te komen nemen bij dit drukbezette toernooi, waarbij de barcommissie ook voor de toeschouwers goed zal zorgen.