Inschrijving NaZomercursus 2021 Keepersschool Spelde geopend

Keepersschool Spelde organiseert vanaf 22 augustus 2021 een NazomerCursus voor jeugdkeepers. Voor elke leeftijdscategorie worden wekelijks trainingen georganiseerd op het terrein van RVVH te Ridderkerk. De cursus bestaat uit 10 trainingen, elk ingericht met een eigen thema vanuit het keepersvak.

Inschrijving is geopend. Via de website: www.keepersschoolspelde.nl kunt u meer informatie vinden, ook kunt u via een contactformulier uw inschrijving compleet maken. U krijgt niet alleen 10 trainingen bij uw aanmelding, maar ook een trainingspak van het merk JAKO en een paar keepershandschoenen van OneKeeper. De volledige uitrusting om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Keepersschool Spelde is in 2020 opgericht en heeft afgelopen seizoen zijn eerste cursus mogen organiseren. Twaalf cursisten hebben de eerste 10 trainingen mogen doorlopen. Een mooi begin van een sportieve droom. De droom om jeugdkeepers te kunnen ondersteunen in hun groei. Advies en technieken mee te geven zodat zij zichzelf volledig kunnen ontwikkelen in het keepersvak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check www.keepersschoolspelde.nl