Is uw kind gelukkig?

Met deze vraag houden de docenten van het Zonnekind zich bezig om hier een antwoord op te vinden of dit zo is of niet. En wat je er aan kunt doen.

Stichting Het Zonnekind heeft zeer deskundige docenten in dienst, die zich volledig inzetten om het Zonnekind centraal te stellen. “De methode van het Zonnekind is uniek, omdat het Zonnekind bepaalt hoe de les verloopt. Het Zonnekind wordt volledig ontspannen gemaakt door de andere kinderen en er wordt positieve energie gestuurd naar het Zonnekind. Daarna kan het Zonnekind zelf bepalen welke oefenstof hij of zij wil gebruiken voor de les. Kortom wij kijken niet naar wat het kind niet kan. Maar juist wat hij of zij leuk vindt en zelf graag wil gaan doen.”

Dan merk je gelijk dat de sfeer anders wordt en het kind dat in het middelpunt van de belangstelling staat, als van zelf zijn verantwoording neemt. En anderen zelfs corrigeert en zelf les gaat geven en de leiding gaat nemen tijdens de les.

Daarna wordt met elkaar gekeken hoe het gegaan is.  Tijdens lessen voor ouders en kinderen doen vaak ook de ouders mee.  Er wordt altijd veel gelachen en plezier gemaakt. Dit verhoogt het gevoel van blijdschap en geluk. Daarom komen de Zonnekinderen graag naar de lessen toe.

Wilt  u ook een keer komen kijken en mee doen om dit gevoel te ervaren dat uw kind blij is en kan lachen en zijn/haar eigen verantwoording neemt en daardoor beter in zijn of haar vel komt te zitten? Kom dan langs op de dinsdagmiddag en dinsdagavond.

De lessen worden gegeven aan de Platanenstraat 6 te Ridderkerk op dinsdagmiddag vanaf 16.00 uur voor de kleintjes vanaf 3 jaar tot en met 6 jaar en van 17.00 uur tot en met 18.00 uur voor de grotere kinderen vanaf 7 jaar tot en met 11 jaar.

De pubers vanaf 12 jaar komen op de dinsdagavond vanaf 19.00 uur tot en met 20.00 uur.

U kunt ook kijken op de website www.het-zonnekind.com of bellen naar telefoonnummer 0180-417135 of 06-17722323.