Jeugdtrainers RVVH voorzien van coachjassen

Nadat sponsoren een aantal jeugdteams hebben voorzien van nieuwe kleding, tassen en trainingspakken waren afgelopen zaterdag de jeugdtrainers van RVVH aan de beurt. Edwin Slingerland en het Jeugdcommissie lid Martin van der Wel van sr-vloeren hebben het mogelijk gemaakt om al de jeugdtrainers te voorzien van een fantastisch mooie Masita coachjas. 

Arjan Hanse van JO10-2 en Sander Laan van JO13-1 mochten als één van de eerste van de bijna 50 trainers/vrijwilligers hun jas in ontvangst nemen van Martin van der Wel.

Jeugdcommissie en alle jeugdtrainers zijn zeer blij met deze mooie jassen en ze zullen met trots gedragen gaan worden.

SR Vloeren concentreert zich als specialist in renovatievloer projecten in industrie, food en bedrijfsleven met name op de reparatie en renovatie van bestaande vloeren.

SR vloeroplossingen voldoen stuk voor stuk aan hun hoge eisen voor o.a. duurzaamheid, kwaliteit, gebruiksgemak en verwerkingssnelheid. Daarnaast behoren de producten tot de top van de markt, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en worden ze al decennia lang succesvol toegepast in de industrie, food en het bedrijfsleven.