Joey Koorevaar met Feyenoord mee naar Porto

Feyenoord trainer Dick Advocaat neemt twintig spelers mee naar Portugal voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League. De selectie voor het uitduel met FC Porto vind je hieronder. Ridderkerker Joey Koorevaar reist woensdag ook mee met de selectie naar Portugal.

Keeper van Jong Feyenoord Elber Evora viel maandag in de wedstrijd van Jong Feyenoord geblesseerd uit en is niet op tijd hersteld. Joey Koorevaar nam na 65 minuten in het duel tegen Jong Cambuur ook al de honeurs waar in het met 4-2 gewonnen duel.

Op dit moment verdedigt derde keeper Nick Marsman het doel van de stadionclub. Kenneth Vermeer is nog altijd geblesseerd. Ook Justin Bijlow, is wel op de weg terug na een blessure, maar heeft al tijden geen speelminuten kunnen maken. Bijlow gaat ook mee naar Porto.

Voor Joey Koorevaar komt spelen in de hoofdmacht van Feyenoord daardoor dichtbij. Hij heeft rugnummer 47 toebedeeld gekregen van Dick Advocaat. De jongeling, die eigenlijk uitkomt in het jeugdteam Onder 19 van trainer Dirk Kuyt, tekende begin dit jaar een contract bij de Rotterdammers. Feyenoord trapt donderdagavond om 21.00 uur af en moet winnen van FC Porto om nog kans te kunnen maken op overwintering in Europa. Bij een zege in Estádio do Dragão is dat nog niet zeker. Ook het Schotse Rangers FC moet dan namelijk nog winnen van Young Boys. 
Meer informatie: Klik hier.

.