Sport

Johan Versluis nieuwe trainer bij V.V. Rijsoord

Het is de Technische Commissie (TC) van v.v. Rijsoord C, in samenspraak met het bestuur, gelukt om in korte tijd een nieuwe trainer te strikken na het onverwachte afhaken van Marco van Rijn. Met de 39-jarige Johan Versluis uit Dordrecht is de intentie uitgesproken om minimaal anderhalf jaar met elkaar aan de slag te gaan.

Johan Versluis is een voormalige profvoetballer van FC Dordrecht. Toen zijn carrière daar abrupt stopte vanwege gezondheidsproblemen, heeft hij zijn weg gevonden binnen het amateurvoetbal. Met SSW, Heerjansdam, Sliedrecht, SVW en het Rotterdamse DRL heeft Johan op verschillende niveaus kunnen ervaren hoe het er bij amateurclubs aan toe gaat. Bij DRL was Johan speler/trainer. Hij combineerde zijn voetballen altijd al met het trainerschap bij FC Dordrecht. Bij vele (oudere) jeugdelftallen, het belofte elftal maar ook als assistent bij het eerste elftal heeft hij zeker de nodige ervaring als trainer opgedaan.

Tijdens de gesprekken waarbij ook nog eens de laatst gespeelde wedstrijden van Rijsoord werden geanalyseerd, herkende de TC een groot enthousiasme en goede onderbouwing. Dat is zeker een prima basis om met de huidige staf en de jonge selectie aan de slag te gaan. v.v. Rijsoord kan uiteraard, kijkend naar de huidige stand op de ranglijst, op dit moment alleen maar omhoog kijken. En die uitdaging gaan zij dan ook graag samen aan.