Sport

John Bravenboer nieuwe trainer bij SV Bolnes

Oud speler John Bravenboer is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer bij SV Bolnes. Hij volgt bij de zebra’s Serge Lopes op die zich vier jaar met heel veel passie en toewijding voor Bolnes heeft ingezet. Maar na vier seizoenen denkt het bestuur van Bolnes dat het tijd is voor een nieuw gezicht voor de groep.

Met John Bravenboer is Bolnes ervan overtuigd een goede ambitieuze opvolger in huis te hebben gehaald. John heeft de afgelopen jaren de tweede elftallen van de Zwerver, FC Binnenmaas en Heerjansdam getraind en is toe aan een volgende stap in zijn trainersloopbaan. Groot voordeel daarbij is dat hij de club en cultuur van SV Bolnes goed kent. Uiteraard hoopt iedereen daarbij dat Bolnes erin zal slagen om in de 4e klasse te blijven om daar komend seizoen weer een rol van betekenis te kunnen spelen. Maar ook als dit niet lukt zullen de ambitie en het enthousiasme er niet minder om zijn om Bolnes weer zo snel mogelijk terug te brengen.

John is daarom ook meteen hard aan de slag gegaan om onder andere samen met Ozkar Cakir (TC) de organisatie rond de selectie voor volgend seizoen neer te zetten. En er worden gesprekken gevoerd met zowel de huidige selectiespelers en nieuwe spelers.

Foto: SV Bolnes